Persondatabeskyttelse

For at du kan indgå aftale med os på aabybrotelte.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• URL på webshop
• Adresse
• Postnr. og by
• Tlf. nr.
• E-mailadresse til fakturering
• Kontaktpersons navn
• Kontaktpersons e-mailadresse
• Kontaktpersons tlf. nr. (direkte eller mobil)

Vi foretager registreringen af disse oplysninger med det formål at kunne levere den valgte ydelse eller lejede produkt(er). Oplysningerne registreres hos aabybrotelte.dk og opbevares i maksimum 5 år med det formål at skabe en sagshistorik for pågældende webshop.

Når der indsamles oplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejeren samt medarbejdere hos AABYBROTELTE har adgang til de oplysninger, der registreres. Den dataansvarlige på aabybrotelte.dk er ejeren Lars Holm Christensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til AABYBROTELTE sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger. Vi videregiver navnet på kontaktperson samt by til Google Analytics.

Når du opretter en konto, registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre, med mindre du har givet samtykke hertil.

Som registreret hos AABYBROTELTE har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til AABYBROTELTE via kontakt@aabybrotelte.dk.

Webstatistik

Vi anvender webstatistik til at registrere antal besøg på vores website, hvor de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på aabybrotelte.dk. Denne statistik anvender vi til at forbedre brugeroplevelsen på aabybrotelte.dk, og målrette indholdet i forhold til de besøgende på siden.

Du kan læse om vores Cookie politik her: Cookies på aabybrotelte.dk